ozgealtnsk Herkese öncelikle iyi geceler çaresiz ve tükenmiş bir anne olarak sizden yardım istiyorum uyku eğitimi alıp memnun kaldığınız biri mevcut mu bilgi verirseniz çok sevinirim ☘️
sidames ozgealtnsk bacım kesinlikle almalısın hayatım değişti beş günde ben de tukendigim bir gece karar vermiştim uykunundogasi İrem Nair Hanım dan alıyorum beşinci gündeyiz ama bir süre egitim vermeyi bıraktı malesef :(
siyahbeyazmom ozgealtnsk Bebeğiniz ne kadarlık bende düşünüyorum geçen biri aldığını ve çok memnun kaldığını söyledi
siyahbeyazmom ozgealtnsk Instagram’da Sema Çakıcı Akça’fan aldığıni ve memnun kaldığını iki çocuğunda da çok işe yaradığını söyledi
sidames Semihaalp88 alın aldırın kafamda çok soru işaretleri vardı ama hayatımda aldığım en doğru karar olabilir
sidames shrhyt rüya öğünü yapıyorsunuz ilk üç gece uyandı ama emmeden geri uyudu emzikle. Son iki gecedir rüya öğünü verince uyanmiyor
ozgealtnsk siyahbeyazmom Benim de en çok içime sinen bu isim oldu sanırım Sema Hanım’dan destek alıcam . Tavşan uykusu var birde onuda çok öneriyorlar
siyahbeyazmom ozgealtnsk Alırsanız bizi de bilgilendirin lütfen benim kızım 1.5 yaşında gece uykusu çok bölünmüyor ama zor dalıyor uykuya onun için istiyorum