Kokoshbaby Merahaba hanımlar son zamlarda bu markayı çok duyar oldum kaliteli ürünler satıyor .Aranızda hiç bu markadan alıswerıs yapan warmı.Kurutma topuyla vücut spreyi alıcam kullananlar warsa önerilerini benimle paylasabılırmı ✨
MadamMommy Kokoshbaby Tekstil ve giyim ürünlerinden memnunum, kurutma topunu almadım ama vucut spreyi önermem. Kesinlikle kalıcı değil özellikle pudra kokulu olan on dakika sonra hiç sıkmamışın gibi uçuyor.
Zuzu_pufy Kokoshbaby kaliteli evet ama fiyat olarak bir hayli yüksek Ama kalitesi gerçekten çok güzel. 1 2 parça almıştım hala kullanıyorum hiç bir deforme solma olmadı.
Caglaa94 Kokoshbaby kurutma toplarını aldım kullanıyorum ben ve memnunum. Kurutma süresini pek kısalttı diyemem ama çamaşırlar daha kuru çıkıyor. Üstelik çamaşırları kabarttığı için daha az kırışık çıkıyorlar bu da büyük bir artı
beyzzsenturkk_ Kokoshbaby ben bizzat mağazasını gezmiştim geçen ay yeni açılmıştı o kadar kaliteli ki bebek kıyafetleri normal yetişkin el yüz havluları ama özellikle bebek kıyafetlerinin kumaşı o kadar güzel ki o parayı sonuna kadar hakediyor
naynini Kokoshbaby bebegimin kiyafetkeri oradan 🥰 oda kokuları çok güzeldir 👌🏻 tavsiye ederim 😊 daha çok bebek kıyafeti aldım sanırım, taş gibi hepsi, ne rengi attı ne şekli kaydı🥰
Mervetnl Kokoshbaby arkadaşlarım bebeklerne kıyafet alıyor iyi olduğunu söylüyorlar. Kurutma topu için iyi yorumlar duymadım işe yaramadığını söyleyen de çok 🥰
Deletedmom_110 Kokoshbaby vücut spreyi uçuyor kalıcı değil bebeğime hediye gelmişti aşırı güzel malları ama çok pahalı
Beyzaveduru Ben kurutma topu aldım 1 yıldır kullanıyorum. Sorun yaşamıyorum. Çok mu lazım emin değilim😃