hivda31 Moralim çok bozuk kızım 40 günlük şimdiye kadar emzik almazdı bnde bir akistirayim dedim neyse öyle böyle alistirdim üç dört gündür ama bu sefer mememi almıyor memme gelince agkiyir ağzına verdiğim de emzik istiyor ağzına verdiğim gibi emziği susuyur ne yapsam yardımcı olun lütfen ona kalsa sabahtan akşama ksdsr emsjn
Kepekekmegi hivda31 emziği ilk verdiğin birkaç gün oluyor öyle emziği verip emmeye başladığında çekip memeyi veriyordum ben hemen
Babyspiderman hivda31 uyurken emzirmeyi denedin mi canım. Bende bazen meme reddi yaşıyorum. Uyutuyorum o uyurken emziriyorum. O zaman sorun olmuyor. Tabi emzik yüzünden olmadı bizim meme reddi.
Egenin_pamugu Kuzucum yanına yatarak emzirsen veya ayakta veya sağım yaparak versen, uyku arasında emzirebilirsin gece sabaha karşı sütün varsa bi yolunu bul sütünü alsın bebek dünyada anne sütünden daha iyi gelen birşey yok bebeklere🌸
zeynebe Aynı durumu yaşıyoruz iki hafta boyunca bekledim ama düzelmedi o yüzden emziği kestim sağlık ocağına gidince ise hiç kilo almamıştı bebeğim hemsite bile verneyseydin dedi
hivda31 Oburiks vermek istemiyorum artık çok pişmanım zaten ama çok ağlıyor resmen süt yerine artık emzik arıyor öyle çok ağlıyor ki dayanamıyorum veriyorum
hivda31 Oburiks tabiki anne sütünü almalı ben böyle olacağını bilmiyordum nasıl bıraktıracam onuda bilmiyorum
hivda31 Babyspiderman uyurken denedim de ağzını kapatıp açmıyor emziremiyorum uyandırmamn lazım birde geceleri uykudana uyanınca emiyor uykulu diye ama gündüz almıyor red ediyor