Eylul301023 Bebeğim 45 günlük gayet güzel uyku uyurken son 1 haftadır gaz sancisindan ağlıyor uyuyamiyor en etkili çözümü nedir yada hastaneye gidince bir şey yapıyorlar mı?
Amineduru23 Eylul301023 sab simplex ya da nurse HARVEY’S damla alın biogaia probiyotik yanında kullanın iyi gelir inşaAllah
Kizbebekannesii Eylul301023 yediklerinize dikkat edin, hangi şeyleri yiyince gazı arttı bakın, belki alerjisi vardır bağırsak tepkili olabilir. Süt ürünleri vs. Gaz yapan şeyler yemeyin, karnına masaj bol bol egzersiz, ayağını karnını sıcak tutun
Tosbaninannesi Eylul301023 kimyonu kaynat sende iç ılıyınca bebeğine ½ çay kaşığı ver hergün çok işe yarıyor ve karnına saat yönünde masaj yap kızım 9.5 aylık oldu gaz sancımız hiç olmadı
Eylul301023 Amineduru23 sab simplex kullanıyorum günde 40 damla doktor verdi ve her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi veriyorum tuvalete de çıktı bugün ama yok yine de durmuyo devamlı gaz cikartiyo ona rağmen hala gazı var kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan
Amineduru23 Eylul301023 hafız fatih hocanın güçlü uyku rukyeai ve uyutan bebe suresi var bunları aç bi dene
Eylul301023 Kizbebekannesii meme emmiyo zaten mama yiyor oda gaz yapıyor ama son 1 haftadır ondan önce hiç sıkıntımız yoktu resmen katılıyor ağlamaktan
arven52 Eylul301023 hangi mamayı kullanıyorsunuz benimki emiyor ama bazen mama verdiğimizde (aptamil) hem gaz yapıyor hemde kabız oluyor belki mama kaynaklıdır
Tosbaninannesi Eylul301023 evet kızıma hep verdim kaynatıp 1 /2 çay kaşığı çok rahatlatıyordu kızım hiç gaz sancısı nedir bilmedi o dönemde
arven52 Eylul301023 benim bebeğim 42 günlük doğduğundan beri gaz problemi var biz çözümü her emzirme sonrası gaz masajı ile bulduk bunun haricinde kimyon çayını tüketebilirsin işe yarıyor, doktora danışarak belki bebeğinde 1 kaç damla verebilirsin Aynı zamanda sab simplex günde 4 kez 8 er damla ve biogaia vermişti doktor
Eylul301023 arven52 yapıyorum masaj devamlı kimyonu da sorarım doktora bebek için mamanin içine belki biraz koydurtur teşekkürler
Eylul301023 Kizbebekannesii çıkarıyorum masallah hep çok güzel çıkartıyor hem üst hem alt ama yetmiyor demek ki hep ıkınıyor saatlerce
Kizbebekannesii Eylul301023 bir de alerji meselesini araştır istersen. alerjik bebeklerin mamaları özel. Doktorunuza danışın test vs yaparak öğrenebilirsiniz..bızim başımıza geldi.cunku kolik deyip geçtiler meğer bebek alejikmis aylarca ne çektik gazdan hala çekiyoruz
Eylul301023 Tosbaninannesi Tosbaninannesi mamanın içine mi koyabilirim yoksa direk kaşıkla mi veriyordunuz