Dorukcum Kızlar 8 buçuk aylık bebekler balık yerimi yersede hangisini vermeliyiz acaba yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Gizemderinlina Dorukcum aynen benim kızım da 8 buçuk aylık 3 haftadır falan her hafta birgün balık yapıyoruz çipura almıştık büyük balık ondan verdim hep çok severek yedi
Canderinsumeltem Dorukcum bizde 8 ay 6 günlüğüz canım bende hamsi yedirdim buğlama yaptm ama kızrtmadm yag agır olur diye 😊😊
Kbraugur Dorukcum 8 ay 21 günlük oğlum somon ve hamsi yediriyorum ben alerji vs yapmadı hiç tavuk ve kuzu kıymasıda veriyorum
Smyetugra Bende şurda bekleyim 😄 bizde 8,5 aylığız daha vermeye cesaret edemedim et tavuk yiyor ama balık hangisini verecegimi bilemedim
Farahzeynep Benim kızım 8 aylık, ben hamsi yedirdim 🙄 şu an mevsimlik taze o var, onun dışında tavukta yedirdim 😊
Smyetugra Dorukcum haftada birer kere veriyorum zaten bende onları ya yemiyo yoksa biz bile o kadar yemiyoruz ki onlar napsın 😄
Canderinsumeltem Dorukcum inşallah canım benim bebeğim severek yiyor senin bebeğinde sever inşaallah 🙏
Nazliprensesinannesi Kbraugur nasil veriyorsunuz pure halinde mi corbaya mi katiyorsunuz?? Ben bogazinda kalacak korkusuyla hala minicik minicik veriyorum herseyi ve pure yapiyorum genelde
Deletedmom136 Ben somon vermiştim azıcık karnı ve sırtı döktü ama o zaman hastaydı hastalıktan mı yoksa alerjik mi bilemedimmbu ara bi daha vericem anlamak için
Nazliprensesinannesi Dorukcum bnmde bebegim 8 ay 10gunluk dip baliklarindan vermemelisin somonu haşla havuc patatesle buharda sonra blendr ez verebilirsin ama 3 gun kuralina uymalisin cnm kılçığına cok dikkat et ayıkladiginda emin ol ve bi tatli k.başla once unutmadan haftada sadece 1 kere vereceksin..
Kbraugur Nazliprensesinannesi bir kere kızartıp verdim parça halinde koparıyorum öyle yediriyorum alışması lazım ben püreden geçtim somonuda çatalla ezip verdim yumuşak olduğu için kalmaz boğaZında
katmerliana Kızlar benim oğlum mama da içiyor balık versem sıkıntı olur mu ? Balık ta süt ve süt ürünleri yada mayalanmış seyler sıkıntı oluyor ya o yüzden tattırmaya cesaret edemedim dr a sormayı da unutmuşum