bilgemeva Merhabalar, hiç panik atak geçirdiniz mi ? Ne gibi belirtileriniz vardı? Bir de Kovid-19 aşısı oldunuz mu? Aşıların yan etkilerini dinlemekten psikolojim altüst oldu . Sürekli kalbimde , vücudumda bir sorun varmış gibi hissediyorum
maysa-19 bilgemeva aşı olmadım ama asi olanlarda şu var dedikleri bı çok sey son iki senedir bende var.benve aşıdan ziyade bincok şeyin sebebi yaşadığımız stresler ve o streslere verdiğimiz yada veremedigimiz tepkiler
Dilekkkk19 bilgemeva ben eskiden panik atak ve anksiyete bozuklugu olan biriydim o bambaska bisey kalp carpintisi gogüs agrisi cildıracak mis bogulacakmis gibi hissetme ölüm korkusu ve sürekli ne oluyor bana düsüncesi kendinibyiyip bitirmek kisacasi bütün doktorlara gidip care bulamadiginizda ve gercekten kendinizi cok kötü hissettiginiz o hastalık ve anksiyeteden dolayida sürekli mutsuzdun ve aglardim ilac tedavisiyle şükür sagligima kavustum
maysa-19 bilgemeva baş donmesi aniden yerin altimdan kayarmis gibi olmasi Kulağımdan aniden sesin çekilmesi Çarpıntı El titremesi Herşeyi unutma Görüntünün birbirine geçmesi
Fryyncrsn bilgemeva el ayak titremesi Çarpıntı Ölüm korkusu Nefes hızlanması Panik Kaygı Korku Halsizlik Ağlama krizi Zihin bulanıklığı Odaklanamama
bilgemeva Dilekkkk19 Dilek hanım vücudunuz da uyuşma oluyor muydu ? Bazen kolum , bazen bacağım bazen boynum.. aklıma her türlü hastalık geliyor Rabbim korusun🤲🏻 iyice altüst oldum.
Minigimm1 bilgemeva bende olmuştu ilk yaşadığımda elim, kolum uyumuştu, kalp atışım yükselmişti, nefes alamayacak bayılacak gibiydim bir panik hali vardı üstümde ama anksiyete başlangıcıymis benimkiside
Dilekkkk19 bilgemeva ona kendinizi inandiriyosunuz evet olabilir yani ben halsizlikten ölecekmisim gibiydim