Elif_mihra Yaklaşık 4,buçuk aylığız,Memede kısa süre kalıyor bi ara yutkunma sesi duyuyorum sonra o ses gelmiyor ,mızmızlanıyor sıkıyorum süt geliyor ama kızım yutkunmuyor ,kafayı yicem doyuyor mu doymuyor mu diye .
turkan2_ Elif_mihra bez sayısından anlarsinz benm kızımda öyle yapiyo ama iyi gibi çok şükür bazen red de ediyo🤦kafasını saliyo ilk kızımda gormdm böyle bişi bu çok tuaf🤔🤒
lilanasi Elif_mihra doyup doymadigini anlamak için bez sayısına bakılıyor diye biliyorum, atak da olabilir ama
aryemuss Elif_mihra gidisinin altına dokunun yada nemmli bez ile yanağına uyaran verin .. bide göğüslerinizin dolulugunu kontrol edin. Ve kilosu nasıl en önemli kriter bu uzmanlar öyle söylüyor
Elif_mihra turkan2_ bez sayısı bazen az bazen 4,5 oluyor ama doktor da artık bez sayısı takip etmiyoruz dedi kafam karıştı .
Bebekli72 Elif_mihra 4-5 diyorsunuzds nasıl oluyor böyle dop dolu mu olmalı bir bez ? Kafayı yicem ben artık
lilanasi Elif_mihra az olduğu zaman doymuyor derler ama süt akiyorsa geliyorsa sütün var, bebeklerin huyu sürekli değişiyor ataktir belkide
Elif_mihra Bebekli72 çok dolu olmuyor o kadar bekletmiyorum ama yinede bi ağırlığı var .ına bile seviniyorum .
Elif_mihra turkan2_ geçen ay 485 gram almıştı ,doktor artık az kilo almasını bekliyorum dedi ,her gün boyle , doyuyor mu doymuyor mu çok zor .
turkan2_ Elif_mihra aynen vala benmki de bu aylardan snra az alır dedi ilk kızım 7kiloydu şimdiki 6.150gram🤦
Elif_mihra aryemuss dolduğunu hissediyorum sızlıyor ,sıkınca da geliyor ama emmeye gelince çekip çekip bırakıp ağlıyor sütün indiğini hissediyorum biraz yutkunma sesi geliyor sanki artık bitmiş gibi hissediyorum
aryemuss Elif_mihra siz yine de mücadeleyi brakmayin cabalayin . Ama çocuğu aç da bırakmayın çünkü sarilik ihtimali var. doktora danışın mutlaka