ciko34 tulayd 3 aylıkken takmaya başladım ona kadar çok salyasi vardı taktiktan sonra günden güne azaldı ve şuan hiç salyasi yok
theblackvirgo tulayd 3 aylıkken öneri üzerine aldığım kehribar bileklik hayat kurtarır diyorum gerçekten ne salya ne ates ne ishal hicbisey yaşamadık aksine neşeli maşallah 4 aylıkken dis çıkardı şans eseri gördüm mixirdanma bile olmadı ben kehribar yoruyorum hiç sorun yaşamadım şiddetle tavsiye ederim e bebekten 300 tl ye aldım orjinal deneyin derim
Eailesi4 tulayd ben bileklik kullandım etkisi oldu mu bilmiyorum ama doktor etkisi yok çıkarın demişti
rose123_ Kızım çok gazlı ve reflusu vardı biz belki onlara da fayda eder die baya erken başladık takmaya öyle çok yüksek düşmeyen Bi ateşimiz hiç olmadı ağız suyu salyada yaşamadık hiç biz kolyenin faydası var diyoruz ama takmamayı nasıl olurdu bilemicem
ciko34 tulayd kolye benimki ama ben hiç cikarmadim bı problemde yaşamadık çok şükür şuan 6bucuk aylik
Hilal9 Kullanıyoruz salya da değisiklik olmadıama dişleri nasıl çıktı anlamadık 3,5 aylık dişi patlamış farketmedim şimdi 5.5 aylık üstten 2 tane daha patlamış ne ateş ne bişey olmadı hatta kendime bile aldım ama modelini beğendiğim için
Hilal9 He reflüsü vardı boğulma durumundan kaç kez kurtardık hatırlamıylrum artık hiç olmuyor ufak tefek kusuyor oda bebek normal diyorum