kbrckml Kızlar merhaba bebeğim 9 aylık gece 12 den önce uyumuyo sabahda 9 bucukda uyanıyo sonra 11 bucukda 1 saat öğle uykusu uyuyup 5 de tekrar 1 saat uyuyor ama gece uykusu cok gec napabılırım
153s34 kbrckml o yaslara dair tecrubem yok ama bence sabah dha erken kaldirmayi deneyebilirsiniz. Ve bence tam tersi 5-6 gbi uyanmis olmasi gerekiyor ki aksam erken yatabilsin. Ama dedigim gibi bunlar benm dusuncem, o aylarda duzen nasil işler blemiorum
ilaydaaltann_ kbrckml atak dönemindeler sanirim benimkinin gecesi gündüzüne karıştı ne kadar düzeltmeye calissam da olmuyo saldım artık 9 ayligiz bizde
Aysegokturk kbrckml canım her çocuk tabi bir değildir ama inan düzelmiyor benimki 2 yaşına girecek hala 12 sen önce yatmaz. Sabah 6 da uyanır
GezginPaNDa kbrckml uyku eğitimi almıştım çocuğun erken uyumasının sağlıklı olduğunu bu yüzden Sabahları erken uyandırmamız gerektiğini söylemişlerdi sabahlar 7.30′da uyandırın ikinci uykusundan da en geç 5.30′da uyandırın demişlerdi Sizinki ikinci uykudan 5.30′dan daha geç uyanıyorsa o yüzden geç yatıyordur her gün yavaş yavaş uyku saatlerini biraz öne çekeyim yarım saat Yarım saat erkencilik Mesela yarın sabah Çocuğunuzu 9.00′da uyandırın
kbrckml 153s34 bakıldığında haklısınız ama cocugumuda sabah uyandırmak ıstemıyırum uykusundan gün içinde birde aşırı harkeetlı yorulup uyumuyorda :((
Dilararden 5’frn sonra unutmamalısınız ki gece uykusuna erken geçsin: uykusunu aldığı için saat 5 de 12 den önce uyumaması gayet normal
Dilararden kbrckml hayır zaten 5 den önce uyutmanız gerek 5’i geçtikten sonra örnek 8 e kadar bir daha yok. Benim oğlum gündüz tek uyku ve maks yarım saat uyuyor
Ahhannelik kbrckml 9 ay 11 günlük kızım 10 gündür beni mahvetti uyku düzeni asla kalmadı şuan sallıyorum direniyor uyumuyor sabah erken kaldırıyorum yine aynı gunduzde zorla 2 uyku yaptırıyorum ikisi 1 saati ancak buluyor bu aylarda ayrılık kaygısı baslarmis uyku reddi mama reddi yaşanabilirmis çözüm bulamadım düzelir diye bekliyorum 🤷🏻♀️
kbrckml Ahhannelik aaa bak bunu ilk kez duydum cocugumda aşırı derecede bana baglılık var nereye gıdersem peşimde acaba ondanmı
Ahhannelik kbrckml benim kızımda normalde aşırı babaciydi şimdi ben tuvalete bile gitsem ağlıyor arkamdan bir profesörün yazısını okudum o bahsetmişti bu konudan sanırım ondan dedim bende son günlerdeki.davranislari
tekbebek kbrckml En geç sabah si8:30 da uyanması lazım ve ikinci uykusu saat 5 te bitmiş olması gerek birde son uyku ile gece uykusu arasında 4 saat olması lazım
kbrckml tekbebek kızım akşam beşte uyudu 6 bucukda uyandı demek ondan uyumuyomuş sabah normalde 10 a kadar uyur şuan ben onu sekızbucuk dokuz gbı uyandırıcam bakalım denıcem yarın burdan yazarım durumu🤣
tekbebek kbrckml Gündüz yine bir şekilde İdare ediliyor da gece geç yattıklarında Çok zor oluyor gerçekten o yüzden sabah erken kalkmaları daha iyi