Nuriyenur Daha önce sadece tadına bakmıştım sonrası hayatımda birdaha hiç yemedim taaa bugüne kadar ananas detoksu yapayım dedim şimdi karnım öyle bir ağrıyor ki deliricem ağrısından ananastan mı olmuştur bu ağrı ? Ananas böyle ağrı yapar mı ya
PeekaBoo_ Nuriyenur ananasın içinde protein parçalayan enzimler bulunur bu yüzden fazlası hastalık belirtileri yapabilir ne kadar tükettiğiniz önemli
1Annevekizi Nuriyenur çok tuketirsen yapabilir. Zaten ananas doğum zamanı çok tüketmek iyiymiş sancı yapsın diye ama detoks için bilemiyorum 😐
PeekaBoo_ Nuriyenur bir ananasın yarısı tek bir kişi için çok fazla rahatsız etmiştir midenizi, bu küçümsenecek bir şey değil ateş bile yapabilir lütfen bu detoksa devam etmeyin kilo vereceğim diye sağlığınızdan olursunuz
berikomoms Nuriyenur işte böyle detokstur va yaparken temkinli olmak gerek bir yeri yaparken diğer tarafı yıkabilirsiniz
Nuriyenur PeekaBoo_ ama farklı saat aralıklarıyla yedim çokta iyi gidiyordu aslında diyet bırakayım bari 😔
nartanemm Hıstamın ıntolaransınız varsa ananas ıyı gelmez alerjı testınde ogrenmıstım meyveler arasında ananasta var oglumda kırk haftada bol bol yedım sancım baslasın dıye ancak cektıgım acıyla kaldım bır ıse yaramadı cokta tuketmıssınız yemeyın