Busearac Tugceuysal lansinoh kullan canım. Doğum yapalı 2 ay oldu çok şükür ne yara oldu ne de kanadı. Göğsünde krem varken emzirebiliyorsun. Diğer kremler gibi yıkamana gerek kalmıyor
babygirlandmom Canm ben hastaneden ckarken doktor garmaston pomad diye bi krem onerdi esim gidip aldi onda gogsumde yarada yokdu 2 gun sonra yara oldu gogsum ve ben okremi sadece 2 kez sürdum hemen iyi etti fiyati biraz pahalyms digerlerine gore ama hemen etki ediyo smdi gogsüm hafif bi sızlasn hemen suruyrm yara falan olmuyo
Ecekusum Kesinlikle lansinoh ben kullandım çok memnun kaldım ve sürdükten sonra emzirebiliyosun zararı yok bebeğe
Emiri Benimde öyle oldu dayanamıyordum ayaklarımı yere vuruyodum emzirmeye başladığımda şükür şimdi geçti 3 hafta olucaz ben uni baby nin kremini vermişti hastane ama ben pek kullanamadım fayda etmedi zeytin yagı kullandım biraz iyi geliyordu dayandım artık şimdi geçti çok şükür 😊 inşallah seninde geçer
Seren Bende çok çektim her ilacı kulandim hiç biri fayda etmedi yarılmıştı resmen uçlarım tek iyi gelen el yapimi kantoran yağ kesinlikle kulan acısını alıyor zamanlada yaramı iglestirdi bebeğede bir zararı yok
Emiri Benim ki su toplamış gibiydi yarılmıştı çok şükür geçti bana da o kremler fayda etmedi zeytin yagı iyi geldi bi tek oda sonlara dogruydu