neon12 Bebeginizin banyosınu kim yaptırıyor kızlar.benim bebegim 16 günlük henüz ben yaptırmadım kaynanam yıkadı hep.artık ben yıkamak istiyorum ama birazcıkta korkuyorum.
1ogrencianne neon12 eşimle ikimiz yıkıyoruz. Banyoda küvetine yatırıp duş başlığı ile yıkıyoruz hemencecik 🥰
tbc 40 ından sonra kendim yıkamaya başladım daha erken de yıkardım da her şeyi bilen anneler pek fırsat vermemişti....
Mom103 neon12 yıkamak istedi herkes ben eşimle yapacağım dedim video falan izledik kendimiz yaptırıyoruz çok şükür
ecem34 neon12 doğduğundan beri kendim yıkıyorum. Şuan 6 ayımız bitti ve hala kendim yıkarım. Öyle de olması gerektiğini düşünüyorum 😊
Tuba neon12 doğduğundan beri yalnız yaptırıyorum, şuan 10,5 aylık💜 başta insan tedirgin oluyor yapabilirmiyim diye ama bi kere yaptınmı hep yalnız yapmak istersin🤷🏽♀️
Yekyek12 neon12 birkaç kere siz tutun bebeğinizi suyu kayınvalideniz döksün pıtpıt yıkarsınız bende çok korkuyordum üstelik iki kiloydu bebeğim eve geldiğinde. Alıştık şimdi ağırlaştığı için birlikte duşa giriyoruz direkt 😁
Portakal Yekyek12 oy kuzu erken mi doğdu. Benim kızımda 2 kiloydu ben de korkuyodum ama iş başa düşünce çok da güzel yıkanıyor😁
Mercansmom neon12 40 ona kadar annemle yıkadım sonrasında 1 2 kez eşimin yardımı ile sonrada tek başladım daha öncede yikarmisim cesaret edememiştim.
Huma_Baydaroglu1 Livask masallah tebrik ederim bir anne icin buyuk bir adim insan kendini guclu hissediyor dime 😂😂😂