miroc Bebeğim 3 aylık bronşiolit oldu,, sadece hava veriyoruz evde doktorumuz ateşi olmadığı için sadece hava verdi ventolinle rahatlıyor burnu çekince rahatlıyor sonra başa dönüyoruz başına gelen varmı ne kadar sürede geçiyor😭
AdileElida miroc geçmiş olsun, benim bebeğim de 4 aylık ,dün bize de aynı teşhis konuldu ve tedavi olarak aynı yöntem söylendi. Sizin bebeğiniz nasıl oldu acaba
eleyes25 miroc biz 45 günlük bebeğimle hastanede yattik evde yaptignz seyleri ben hastanede yapiyodum sadece serum vardi isin icinde ama ise yarayip yaramafigi meçhul. Burnu dolunca başa sariyo kisa sureli rahatliyolar iyilesene kadar malesefki bu döngüyü tekrarliycaksnz yoksa ilerliyo. Burnu srekli acik olmak zorunda. Bizim burnu dolunca saturasyn dsuyodu nabzi ykseliyodu evde bunu ölcme sansinz yok ama byle oluyodur o yzden cok hijyenik ve yakndan ilgilenin iyilesene kadat bizim 2. Haftamz 1 haftasi hastanede 1 haftasi evde hala tamamen gecmedi bende temzliyorum otribebeyle cekiyorum oda rahatiyo
miroc eleyes25 evet sık temizledik hava antbyotk toparladık ablamız okullu maalesef sık sık enfeksiyon taşıyor bize