Hazine_aykut Sağlık ocağın dan aradılar buğün 9 aylık yeni bir kızamık aşısı çıkmış bilgisi olan var mı
AryamH Hazine_aykut evet hemsiremiz aşı yaptrmayanlar ve suriyelilerden dolayi kizamik salgini var dedi. Aradi gittik yaptrdik ates yapmadi. Simdi asi yaptrmayanlar linc etmesin hemsirenin soyledigini soyluyorum 🤐
Smyetugra Hazine_aykut Yeni bir aşı değilmiş aslında . Önceden de 9. Ayda yapılıyormuş yine böyle salgın varmış o zamanlarda da sonradan düzelince 1 yaşa uzatmışlar ama şuanda yine salgın olduğu için 9. Aya geri çekmişler doktor öyle dedi.
Denizanne Hazine_aykut benim kızım 5 buçuk aylık bize de mi yapacaklar acaba eğer öyleyse yapılsın çünkü el kadar bebek bulaşırsa naparız
Elele Hazine_aykut bi süre önce de görmüştüm çağırdılar diye yazanları bizi kimse neden aramıyor acaba sanırım bağlı olduğumuz yer ilgisiz 🤷🏻♀️
Mom022 AryamH aşı yaptırmayanların linc hakkı nasıl olabilir asil onların linc edilmesi gerekiyor hep onların yuzunden bu hastalıklar bitmiyor benciller
Melek_asli32 Hazine_aykut bu aşı yeni değil bildiğim kadarıyla.ilk kızim 2014 yılinda olmuştu 9.ayda kizamik aşısını.zor bir aşı da değildi öyle ateş huzursuzluk falan da yapmamıştı.
Evin28 Hazine_aykut evet bizi de aradılar geçen hafta önce sağlık bakanlığını sonra aile sağlık merkezini aradım konu hakkında bilgi verdiler öyle gittik aşı yaptık