berfn aptamil mama kullaniyorum normalde hep kutu olanlardan aliyordum smdi karton icinde olanlar indirime girmis aldm ama onun saklamasi nasl olacak hic kullanan varmi bi sorun oluyormu
alpinanneesi berfn daha uygun olduğu için ben hep ondan alıyorum hiç sorun yaşamadım cam kavanoza koyup kullanıyorum
berfn Betulsark bende oyle yaparm olmadi genelde hep 800 kutulardn aliyorm bgn indirime girmistj ondan alalm dedk ama kararszda kaldm malum mama fiyatlari aldi basini gidiyor
_tuuggcce_ Ay ben kutusunda tuttum onu çok sık tüketmiyor bebeğim mamayı. Bozulur mu ki öyle kızlar? Ben cam kavanoza koymadım
Betulsark _tuuggcce_ normalde zaten üstünde yazıyor jelatininde muhafaza edin diye bozulmaz ama şöyle bir şey var aptamil açıldıktan sonra 4 hafta sma 3 hafta içinde bitmesi gerekiyor
Betulsark berfn öyle su an en uygunu e bebekte 480 lira 1 kg valla gittikçe pahalılaşıyor nerde indirime girmişti
_tuuggcce_ Betulsark sma kullandıktan daha önde ama onda da 4 hafta yazıyordu üstünde. Teşekkür ederim ☺️
Betulsark berfn o pahalıya geliyor 2000g /894 = 1 gr 2,23 geliyor ama 1 kg 480 lira olan 1000g/480=2.08 geliyor