QueenMommm Ya 1 hafta oldu memeyi bırakalı asla kahvaltı yemiyor akşam yemeği yerdi onu bile yemedi 1 kaşık bile öğlende 3 kaşık makarna yedi onunla duruyo acıktım dedi sevdiği şeyden getirdim yemiyor ben anlamadım ya bu nasıl iş 😭😭😭
livanurvealpinannesi61 QueenMommm tatlı şeyler zamanla iştahsızlık yapıyor ben kızıma babybomb kullandım çok faydası oldu bize
Ebru__ Kansızlık çok iştahsızlık yapıyo benim kızım öyle oldu tahlil yaptırın b12 de eksikse iştah kapatıyo
QueenMommm HLmom ağlayasım geliyor tatlı şeyler yiyor hep aldı pasta yiyor şimdi yediği şeyleri neden yemiyor anlamıyorum
Ebru__ Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı karadut özünü 5 tatlı kaşığı sulandırıp veriyorum iştahını artırıyor denedim
Ebru__ QueenMommm en son ne zaman tahlil yaptırdınız ben doktor istedi diye taktırdım cidden de demir b12 düzelince kilo alabilecek kadar yemeye başladı
Ebru__ QueenMommm vitamin değerlerinde eksiklik olunca çocukta istek olmuyo ondan heveslendirilmiyo yoksa kandırılabiliyo
HLmom QueenMommm kızım 29 aylık olucak 11 kilo yeni gördük ağladım peşinden koştum elimde tabakla şimdi saldım gidiyorum pes ettim
livanurvealpinannesi61 QueenMommm organik bir ürün pekmez özü karışımı içinde c vitamini ve probiyotik var iştahsızlık için çok iyi
QueenMommm HLmom bende götüreyim baktırayım önceden yemek yer su içmezdi doktora giderdim su içmiyor diye şimdi tam tersi oldu 🤦🏼♀️