Northstar28 Bugün menenjit olduk bebeğim 3 buçuk aylık bir çay kaşığı calpol verdim iki saat önce ama düşmedi ateşi az mı verdim ne kadar vermem gerekiyor acaba şurubu
Candy_88 Northstar28 geçmiş olsun kilosu ne kadar? 10kiloya tam ölçek 5ml, 5kilo’ya 2,5ml denk geliyor.. Sağlık ocağındaki hemşire böyle verilir dedi
liya2022 Northstar28 merhaba geçmiş olsun Menenjit biraz ağır bir aşı bizde de bütün gece ateş ve ağrı yapmıştı aşı yerinde kızarıklık ve şişlik olabiliyor. Ateşini de olcerseniz daha sağlıklı olur. 4 saatte 1 calpol verebilirsiniz doktor bu şekilde soylemisti
AyBuBen Northstar28 3.5 ml vermeniz gerekiyor. Kilonun yarısı, daha az verirseniz eksik doz vermiş olursunuz
Pnay deryaguzex Bizimde 1 yaş asisindan sonra yüksek ateşten havale gecirdi. Aşıdan dolayımı oldu bilmiyorum kimseyi korkutmakta istemiyorum ama çocuğumun atesi 41 leri buldu Allah’ım hiçbir anne babaya yaşatmasın böyle bir durumu çok korktuk çok 🥺
deryaguzex AyBuBen 3 tane asi yapıldı ateşlenme olmaz dedi ewe geldik 2 saat sonra bilincini kaybetti nöbet geçirdi hastaneye gittik ateş 39.5 nefessz kaldı oksijen taktilar yoğun bakıma alındı 3 gün yoğun bakımda yattı asi tetiklemis aşıyı kaldiramams yptrmayn
25bby deryaguzex ilk defa sizden duydum bu aşının 3 dozunuda aynı anda yaptırıldığını yanlış olmuşşş keşke öyle yaptırmasaydınız
deryaguzex Her bebek bir deil die birsey yokki aynı asiyi başka bir çocuğa yapmışlar çocuk felç kalms her çocuk aşıyı kaldrmaz