Denizulas-21 Selam anneler bu oyun halısını kullanan var mi? Ben yeni aldım yalnız direkleri halıya nasıl sabitleyeceğim hakkında fikrim yok sanki dikmek gerekiyor diye düşündüm internetten de baktım yok halının kurulum kılavuzu falan da yok
yesilll Denizulas-21 içinden turuncu takma aparatları çıkıyor. Halının altındaki deliklere geçirceksiniz onları. Küçük bir torbanın içinde olması lazım. Biz de başta görmemiştik :)
Livask Denizulas-21 direklerin ucunda turuncu bez kemer yeri gibi yerler var içinde kanca gibi şeyler çıkmış olmalı 4 tane. O kancaların bir ucunu o yerlere diğer ucunu da halının altındaki kemer yerlerine takacaksınız. Çok güzel bir halı biz çok memnunduk renkleri de çok canlı. Güle güle kullanın
zumramomm Denizulas-21 bongido markasını oyuncaklarda tek geçerim fsiher price den bile daha güzel bence. halı alırken ikisi arasında kalmıştım iyiki bongido almışım .3aydir severek oynuyor kızım .bizimki piyanolu olan ama
Denizulas-21 Çok teşekkür ederim anneler şimdi farkettim jokerden aldık kargoyla geldi ama içinde yok
Denizulas-21 Bir iki sorum daha var yastıkta 3 tane yer var delik gibi o da sabitlenecek mi birde ayı melodiymiş pil mi takmamız gerekir
[silindi] Denizulas-21 Yastığı sabit olmuyor yani ben öyle kullandım zaten bi süre sonra hareketlendiğinde yastıkta durmuyorlar kullanmadım