emyl Merhaba arkadaşlar kardeşler bacılar 5 buçuk aylık kızım nezle gibi oldu burnu akıyor şuan sanki boğazında balgam varmış gibi ses çıkarıyor sesi kısık zor nefes alıyor oda düdük yutmuş gibi ses çıkararak varmi Bi tavsiyesi olan
tubikkk emyl bu aylıkta ki bebekleri hastaneye götürsekte sadece calpol veriliyor antibiyotik bile verilmiyor iki haftadır 7 aylık kızım böyle sürekli burun akıntısı gözlerinden bile yaş akıyor ama yapacak hiçbirsey olmuyor sadece burnunu açın sürekli tıkanık olmasın götürmek isterseniz yine doktorunuzada başvurabilirsiniz
inan-472 emyl burnunu doldukca burun temizleyici ile çekin saat fark etmez doldukca bizde öyle atlattık cigerlere inerse tehlikeli olabiliyor
emyl Bizede ventolin şurup verdi 10 gün kullanın dedi okadar burnunu temizlesemde hirilti var boğazımda şöyle güçlü Bi öksürse gecicek gibi sanki😅 gecede nefesi tıkanır diye öyle nöbet tutuyorum başında ne zormuş anne olmak
Zehranur12 emyl terlemesin yeter en önemlisi o ateşi çıkarsa calpol verin burnunu serum fizyolojik le açın hastane bişey vermiyor çunku
Belks5 emyl resmen hasta olduğu ay bile aynı 😣 bir ay sürdü geçmedi , söğsüne sırtına ıcak havlu koydum hep , sık sık burnunu çektim , ıhlamur verdim , birde yattığı odayı mümkünse çok sıcak yapmadım , nem olursa daha iyi olur
emyl Biraz önce götürdük hastaneye okadar doluki önümüzde 20 kişi vardı sadece beklemedim hava nemlendiricisi açtım uyutmaya çalışıyorum