Barandilan Hanımlar bebeğim 5 aylık oldu doktorumuz tadımlara başlamamızı söyledi neler yapabilirim ne kadar vermeliyim önerilerinize açığım 💐
25bby Barandilan 3 gün kuralına uyarak gidin en önemlisi bu ben yoğurtla başlamıştım daha sonra sebzeler kabak havuç patates karnıbahar brokoli o şekilde ilerledim zaten çok az yiyor 🌸🌸
Eailesi4 Barandilan 3 gün kuralyla başladım ben yoğurt verdim ikisi de kustu korktum vermedim bir daha belki alerjiktir diye sonra 3 gün kabak verdim 3 gün havuç 3 gün patates patatese anne sütü yada mama ile biraz açtım böyle devam ettim sonra denedikleri mi karıştırıp veriyordum
KaynanaYiyen Emralpakcn benim doktorum da 5 aylıkken başlatmıştı. Kilosu gelişimi yerindeyse problem yok demişti.
Emralpakcn Ben bir yerde okumuştum 3 gün kuralıyla veriyoruz ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı dozu fazla kaçırmıyoruz kabız olma ihtimali var çünkü
Barandilan Emralpakcn mesala 1. Gün bi çay kaşığı yoğurt öbür gün 1 tatlı kaşığı haşlanmış havuç gibi mi
Emralpakcn KaynanaYiyen ya biz de mi başlasak gecikince bu sefer zayıflar mı ki çocuk ben en iyisi doktora gideyim sorayım kilosu ayına göre normal oğlumun