hfueidjdjhebdb İyi akşamlar kızıma tuvalet eğitimi vermiştim 1 ay hep tuttu söyledi ama 1 haftadır kaçırdıktan sonra söylüyor gece yapmıyor büyük tuvaletini söylüyor ama küçüğünü kaçırıyor yada bilerek yapıyor 2 yaşında böyle durumda ne yapmalıyım
Hamburgerr hfueidjdjhebdb benim kızımda da oldu meğer üşütüyormuş gece bol olacak şekilde çorap giydirmeye başladım bir daha kaçırma olmadı
hfueidjdjhebdb Hamburgerr aklıma geldi benimde. Çorap hiç giymez çıkarır ayakları ateş gibi herzaman. Uyurken giydirmiyorum iyi değil diye biliyorum
hfueidjdjhebdb Hamburgerr peki acaba dışarıda nereye yaptırıyorsunuz wc olmayan yerler oluyor çok tutamıyor veya sıra bekleyemiyoruz bezini takıyorum mecburen o da sebep oluyormu ki altına yapmasına
Hamburgerr hfueidjdjhebdb bende iyi değil diye giydirmiyordum herkes üşütüyo dedi denedim gerçekten hiç kaçırmadı sonrasında. deneyip denememek size kalmış 🌸 ben hiç bez bağlamadım o da kafa karışıklığı yapıyordur muhtemelen ilk başlarda uzun süreler tutamadıgı icin avm falan tercih ettim tuvaleti olan yerler özellikle yani