hanimhatun Egenin_pamugu sabah yaptırmıştık akşama doğru biraz ateşi çıkmaya başladı gibi olmuştu. Doktor calpol vermişti her ihtimale karşı. 1 çay kaşığı ondan vermiştim sonra hep takip ettim çok kalın giydirmedim
gozdegunduz Egenin_pamugu ateş yapıyormuş calpol veriliyormuş bizim de bu ay aşımız var aile hekiminin aramasını bekliyorum bizi çağıracağını söylemişti hemşire. Açıkcası ben korkuyorum ilk bebeğim ateş beni korkuttuğu için annemi istedim o gün yanımda bizdr kal ya da ben kalayım dedim 😂😂
minikveannesii @Egenin_pamugu peki 1 aylkken yapılan asi ne aşısı acaba birde ateş veya huzursuzluk yapyor mu
hanimhatun Bu uygulamada bebek takibi yazan yerde aşı takvimi var orda yazıyor hangi aşılar olduğu minikveannesii
Egenin_pamugu minikveannesii hepatit B doğduğunda yapılıyor bir doz , 2. Dozu 1 ay sonra, bizde yan etki olarak uyku yaptı onun dışında huzursuzluk ateş yapmadı ki zaten dr yapmaz dedi bu aşılar yapabiliyormuş ateş huzursuzluk
Egenin_pamugu gozdegunduz 3 kez cıs yapıyolar bide zatürre aşısı zor yakıyor eşim var yanımda Allah’tan o konular da soğuk kanlıyımdır