bisenakillisinzaten 35 haftalık hamileyim. bebeğimde 1 ay gelişim geriliği var. Şuan 1700 gram sadece. Ne yapsam ne yesem en hızlı şekilde kilo alır ?
avokadosever bisenakillisinzaten kaşar peyniri, muz, ceviz , sür ve yoğurt ben erken doğum yaptım bunlarla beslendim son ay bebeğimin kilosu iyiydi
avokadosever bisenakillisinzaten 34. Haftada 2500 kilo doğdu. Ama küvez serüvenimiz oldu 1900 a kadar düşmüştü
lceLady bisenakillisinzaten kaşar peynir ve muz muhakkak fazla fazla ye Ceviz fındık badem süt. Sabah en az 2 tane muhakak yumurta ye 3900 olmustı benım oglan gerçekten fayda ediyor
Zumra_Fatma bisenakillisinzaten iyiki bunu gordum ve sunu her gece mutlaka uyumadan once yapmani tavsiye ederim muzlu balli süt o kadae guzel kilo yapiyor ki ben kizimada onu ictim surekli 2.500 den 1 haftada 3.50 yapti gercekden mutlaka icin
Elfelf475 bisenakillisinzaten kefir, muz, ceviz, kabak çekirdeği, bu haftalarda hurma da yenebilir bence, badem falan açıkçası kuruyemiş yemeniz çok faydalı. Hem kan yapıyorlar hem besleyici oluyorlar hem enerji veriyorlar en iyisi onları yemeniz
Zumra_Fatma bisenakillisinzaten aynen o yuzden her akdam uyumafan once icin hem bebege enerjide oluyo gece yatmiyo ama hahaha