banatoglu Merhaba menenjit aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı şuan bebeğim 8 aylık herhangi bir yan etkisi oldumu acaba
afrAybars banatoglu cuma günü nimenrix 2.doz yapılacak çok şükür bexsero da da bundada sorun yaşamadım toplamda 4.dozumuz bu
maygirl banatoglu 2 markanin 2 şer doz toplamda 4 doz yapildi agir bi aşı ogun huzirsuzluk ve ateş olablir olmayadablir bebekten bebeğe degisiyor.yapildgi gun takip edin atesini cok huzrsuzda 1 ç.k calpol werirsiniz
ecrinreyyan banatoglu ateş yapabiliyor. İlk kızımda yaptırmıştım 2. Bebeğim oldu ona da yaptırıcam 6 ayı doldurmasını bekliyorum diğer aşılarla yakın olmasın diye.
seydadefne banatoglu hangi aşıyı yaptırdınız acaba 2 farklı marka varmış galiba nasıl oluyor biz 6. Aydayız sanırım 7. Ayda yapılıyormuş
banatoglu maygirl benim çocuğum bütün aşılara büyük tepki veriyor muhtemelen buda öyle olacak yaptırma konusunda aşırı kararsızım doktorumuz önerdi diye burdan fikir almak istedim
afrAybars banatoglu eğer ben yaptırmasaydım çok vicdan azabı çekerdim çünkü ciddi Bi hastalık Allah vermesin. Biz tedbir alalım da taktir Allah’tan
Yeniannee23 @banatoglu bende yaptırmadım çok ağır olduğu soyleniyo. İstiyorum aslında yaptırmak ama çok etkisi olur diye korkuyorum