rabialin Kızlar kızım 4 ay 19 günlük uykuya direniyor geceleri saat başı uyanıyor hep uyanık kalmak istiyor neden acaba aynı gün olanınız var mı sizde mi böylesiniz deliricem artık az kaldı
Ugrnidgok Rwerdst 4 ay 10 günlük sakinleştirici içiyorum 3 aydır atak galiba benım ki. Hiç bştmedi aydır ağlama krizleri nöbet geçiriyo sanki mama asla veremıyorum uyumaması hep aynı hiç bin degişiklik yok tam gaz devam dahada kötüye gidiyor huyu
ucmelekannsi Sevval1507 bizimde öyle aramızda bir gün var 4 ay 28 günlük hala devam ediyor uykusuzluk bitirdi beni
ozley Sevval1507 aay bizde 4 ay 26 günlüğüz 3 aydan beri aynı bizim atak maşallah ne uzun sürüyo hala 🙄
Sevval1507 ucmelekannsi beni hem uykusuzluk hem huysuzlugu bitirdi durduk yere ağlamalar hep ilgi beklemeler 😂uykularım yalan oldu
ucmelekannsi Sevval1507 hiç bir şeyden memnun olmaması sürekli kucakta olmak istemesi kollarım durdu artık
Sevval1507 ucmelekannsi aynen de öyle ne uyuyor ne de mutlu oluyor şaka gibi 😂her dk konuşup şarkı soylicem ki gülecek mecalim sinirdaa
sevimailesi rabialin 4 ay 15 günlük çok şükür uykumuz güzel bir sorunumuz yok 4 ay atağa sizinki sanırım ama her çocuk bunu yasacak diye bisi yok tabiki bebekten bebege degisir💕
Serap-asel rabialin 3ay 13gunluk bebegım bende aynı durumdayım meme emerken kndını gerı cekıyor ıtıyor kafayı yıcem ya