Annelikmaceram Bebeğime neler verebilirim Havuç Yoğurt Patates Yumurta sarısı Muz azcık verdim başka neler verebilirim karıştırıp mı vermeliyim ürünleri yoksa tektek mi
Vina3 Annelikmaceram denediklerini karıstırabilirsin yeni deneyeceklerini de miktar olarak az verirsin. Yarasın yavruna
Aksoylu24 Annelikmaceram Trabzon hurması elma armut verebilirsin canım. Sonra yoğurtla karıştırıp da verebilirsin bunları
Annelikmaceram Vina3 kışın başka çeşit olarak neler verbilirim güzel temenniniz için teşekkür ederim 🌸
Vina3 Annelikmaceram kereviz, pırasa, ıspanak olabilir. Mevsim sebzesi ne bulursan verebilirsin. Meyveleri de unutma ama asitli olanlar için suan etken. Portakal mandalina verme sadece suan
Vina3 Annelikmaceram mide reflüsünr neden oluyor 7.-8 Aya falan at o meyveleri ama diğerler meyveleri gönül rahatlığıyla deneyebilirsin
Tubse Annelikmaceram ben 6 aylık suanda az tarhana çorbası içirdim sabahları peynir veriyorum kendi yaptığım ama bunları birgün veriyorum birgün vermiyorum
Annelikmaceram Tubse tathanayı denedim bende ama peyniri nadıl vericem patates gibş falan iyice ezilmiyor ki