Atssssss000 Kizlar merhaba iyi günler, kizim 5 bucuk aylik ve salyalari cogaldi cokta huysuz disi de sismis sanirim dis agrisi cekiyor. Kehribar kolye gercekten ise yariyor mu bilgi verir misiniz 🌸
Asyaveannesi04 Atssssss000 Bence yaramıyor çünkü bilimsel kanıtlanmış birşey yok, doktorumuz önermedi bende almadım. Ben onun yerine soğutulmuş meyve felan verdim yada diş kaşıyıcı soğutup verdim çokda rahatttı, hiç diş sancısı çekmedik
Eslemimmm Atssssss000 kesinlikle işe yarıyor. Ben iki kızımdada kullandım maşallah ne salya ne ateş nede huysuzluk olmadı. Çok kolay çıkardılar dişlerini.
Ayfa1608 bebekandmom Instagram’dan aldım ben. Kebribar kolye dünyası. Kapalı bir bayan var Ayşegül. Güvenmediğim için kapıda ödeme aldım. Dediği günde geldi memnunum bende
Eslemimmm bebekandmom kehribarpoint diye bir. Sayfa var instagramda ordan aldım. Siirt’ten gönderiyorlar güvenilir bir sayfa ve orjinal ürünleri
Eslemimmm bebekandmom kehribarpoint diye bir. Sayfa var instagramda ordan aldım. Siirt’ten gönderiyorlar güvenilir bir sayfa ve orjinal ürünleri