mommyy1210 Selam güzel anneler, 2. ay aşımızı olduk bu sabah ne gibi önerileriniz vardır acaba ben 4 saatte bi calpol ağrı kesici veriyorum
Birbebetoannesi mommyy1210 Ağrısı ya da ateşi yoksa dr demediyse bir de ağrı kesici vermenize gerek yok bence vücut bağışıklık kazansın. Bizde 10 gün önce oldu oğlım 2 ay aşısı hiç bir şey vermedim
_tuuggcce_ mommyy1210 eğer ateşi yoksa calpol vermenize gerek yok. Benim bebeğimin hiç ateşi çıkmadı mesela. Çıkmadan vermeyin boşuna
Zehranur12 mommyy1210 valla canım ben ateşi çıkmadığı sürece hiç bişey vermedim o zaman boş yere ilaç verme taraftarı değilim daha küçükler vücudu ilaca alışırsa sürekli vermek zorundasın biraz huysuzdu bukadar ateşi çıkarsa calpol verirsiniz 2. Ay aşısı uyku da çok yapıyor 17 ocakta 6. Ay aşımız var bizim şimdiden korkuyorum 😅🫠
mommyy1210 Zehranur12 tecrübe konuşuyor karşimdaa canımm😊 her ay aşı gününe gelmek istemiyorum vallahi
_tuuggcce_ Zehranur12 evet katılıyorum. Bebeğimin ateşi çıkmadı ama uykuluydu o gün tüm gün. Canı hep uyumak istemişti. Ve kaka yapıyodu hep 😂
Oburiks mommyy1210 Sanki ? Bütün bebekler SANKİ biraz huzursuzdur zaten Aşıdan sonra tabikide biraz olabilir ama sizi zorlayacak, butun işlerinizi sekteye uğratacak ve bebegin canının yanmasına dayanamayacak kadar yoksa ilaç vermeyin Yapılan aşıya karşı direnci olsun