Merve1616 Uyku eğitimi alıp memnun kalan var mı instagramda tavşan uykusu sayfasını çok beğeniyorum ama başarılı olabilir miyim emin değilim
nazlimom_ Merve1616 uyku eğitimi alanlar bi belge onaylıyolar eğitimle ilgili bilgi vermemek adına o yuzden cevaplayan pek olmaz bende eğitim almıştım ama memnun kalmadım yarıda bıraktık boşuna para verdim şimdi ee ee yapalım diyince odaya gidiyo yanına yatıuorum beraber uyuyoruz 20 aylık suan bence büyüdükçe bizi anladıkları icin daha kolaylaşıyor
Rumeysaden Merve1616 kendim verdim çok şükür bence hiç gerek yok almaya siz kendiniz de yapabirsiniz sabirliysaniz
shrhyt Merve1616 benim arkadaşımlarim çoğu aldı ve anlattı internette yazanla aynı şeyler. Uyku öncesi rutinleri yapmak sakinleştirmek pis pis pat pat yontemi, bi kaç gün ağlatma. Bi kere zaten uykusuz ve yorgun anne bunları için gücü az İkincisi sabır İstikrarlı olmak Ben yapamadım çok ağlıyor ve inat Herkesin bebeği de huyu da farklı. Sizin ki uyumluysa deneyin. Uyku eğitimi de hikaye iş biraz bizde biraz da bu minnaklarda bitiyor.. Bugün güzel Bi söz okudum, bebeğinizin beyni geliştikçe kendi kendine uyumayı öğrenecektir bu da 1 yaş sonuymus
Merve1616 nazlimom_ evet detay verilmeyeceğini biliyorum ama instagram herkes çok güzel yorumlar yapıyor gerçek mi değil mi bilemiyorsun yolu yarılamışız o zaman 😄
Kozge nazlimom_ bende bunu merak ediyodum alanlar nuh diyo peygamber demiyolar ay anlatsalar ya noluyo agladimi aglamadimi ne yaptılar nasıl bi yol izlediler .. ama yok
onemore Rumeysaden kendiniz nasıl verdiniz, sayfalardan gördüğüm kadarıyla uyuyana kadar beşikten almama, sakinleştirmeye çalışma, uyku öncesi rutin gibi şeyler yazıyor, denemeye korkuyorum açıkçası
gozdegunduz Rumeysaden nasıl verdiniz acaba ve kaçıncı ayda başladınız? Benim bebeğim 2 aylık yatağında yatmıyor koyduğum an uyanıyor sadece kucakta uyuyor zamanı gelince eğitim almak ya da vermek istiyorum yardımcı olur musunuz
Rumeysaden gozdegunduz canım 5. Ayda verdim şuan erken zaten bu tarz şeyler olmasi normal ve atak donemindesin büyük ihtimalle şuan canım bak ben şöyle yarım bir akşam besigine koydum ağladı aldım kucağıma sonra tekrar ağladı bı kaç kere yaptim bunu ama baktım olmicak sonra bebeğin guvende hissetmesi gerektiğini düşündüm koydum besigine elimi sırtına koydum o şekilde kendini güvende hissetti ve sustu önemli nokta bu bence bir dene ama olmayabilir çünkü daha çok küçük canım sormak istediğin soru olursa sorabilirsin