nibado Gamzee5679 keşke baştan vermesek ama rahatlığına onlar da biz de alışınca bırakması zor geliyor şimdi kara kara düşünüyorum nasıl bıraktıracağım diye
Eski9 2boymommy yaptırmayı çok istiyorum ama korkuyorum ama mutlaka olacağım bizde eşimin dişleri düz ve güzel bakalım kızımın nasıl olacak bilmiyorum Dr yamuk olma ihtimali var dedi inşallah düz olurlar bakalım teşekkür ederim ☺️
2boymommy Eski9 dis cok önemli bir kere olacaksin sonucta sen yaparsin annesin bir can dünya getirmis insansin 💪🏼 inci gibi disleri olsun insallah yavrunun🧿❤️
Aslicamm nibado bence yapıyor etrafımda emzik kullanan kim varsa ön ve yan kesici dişleri diğeri dişlere göre daha kısa resmen emzik biçimi oluşmuş
M_e_k nibado bebegine ve damak yapisina gore degisir. Kizim 15 aylik ben degisimi gorebiliyorum disleri one kaydi ama emzigide biraktiramiyorum:(
DNZTNR UmutErdeminAnnesi evet bir kere bile gaz sancısı bilmem çok çok şükür mükemmel ve çok kolay bir 9 ay geçirdik emzik vermedim hala da pişman değilim 🤣
Falafel nibado 18 ay kadar kullandım inci gibi sıralı dişleri var şu an oğlumun. Ayına uygun ve kalitesi iyi olan bir emzik kullandım
DNZTNR Deletedmom_112 güncelleme yapayım alt iki dişimiz çıktı ikiside 1 hafta içinde peş peşe çıktı öncesinde ne acı ağrı hiç bişey olmadı sadece bir gece uykusundan bı kaç kere uyandı o kadar ateş huzursuzlukda olmadı o gecenin sabahında bı kontrol edeyim diye baktığımda dışı çıkmıştı. Benim bebeğim 9 aylık ve bir kere bile bana of dedirtmedi uykusuzluk yorgunluk hastalık bilmem ben Allah razı olsun yavrum beni hiç yormadi emzik vermedim hiçte ihtiyaç duymadım pismanda olmadım zor bı bebek olsaydı belki verirdim çaresiz hissedince
Deletedmom_112 DNZTNR ne kadar güzel 🧿 darısı diğer dişlere. DNZTNR Allah razı olsun yavrum beni hiç yormadi Maşallah ♥️ İnşallah hep böyle devam eder, benim biri yaklaşık 27 aylık biri 9,5 aylık birlikte çete oldular, tabiri caizse feleğimi şaşırtıyorlar 😂
DNZTNR Deletedmom_112 biraz daha büyüsünler beraber oyun oynamaya baslasinlar senden kalkar yük hiç seni aramazlar bile 🥰 azcik sabır lazım
Deletedmom_112 DNZTNR zaten arka arkaya 2 çocuk yaparken eşim ile 2 yılı fedakarlık etmek için göze aldık. Aslında şimdiden oynama başladılar ama ablası sağolsun kardeşine nasıl yaramazlık yapılır öğretiyor, mesela gidiyor çekmeceyi açıyor Yağız gel diyor oturup herşeyi döküyorlar 😂