Mel1607 5 aylık kızım var , 2 doktora gittm ikiside narkoz verilip yapılması gerekiyor dedi . Arkadaslarımın bebişlerin de narkoz vermeden kesmiş doktor başka şehirdeler :( bilgisi olan varmı daha çok küçük narkoz konusu kafamı çok karıştırdı
Rwerdst Mel1607 üst komşumun kızında dil bağı var. O da gitti doktora 1.aya kadar anlaşılırsa sadece kesi atılıyor. 1.aydan sonra narkozla ameliyat oluyor canım. 1 yaşa kadar yspılması öneriliyor
Alparslan4 Mel1607 benin oglum 2 aylık iken sünnet olmuştu sünnet esnasında doktor dil bağını farketmiş bana annesi dil baginida kestim haberin olsun demişti.sanirim kesik attı sadece ama narkoz yoktu.
Slmrkn Mel1607 oğlum 8 ayliken KBB doktoru kesti muane olur gibi girdim odaya hocam dil bağı şikayetle geldik diye muane etti var dedi sprey sıktı cik 5 dkk sonra gel dedi gittim kucgimdaykrn kesti al git dedi yani bu kadar basit bir işlem hem orda sinir yok acıma vs olmaz çok az miktarda kan geldi oda odadan çıkana kadar ondan sonra gunluk rutin düzene devam ettik
arennehir Mel1607 bzmde dil bagı var kızım 4 aylık 8 aylık olunca gelince cok kucuk bi operasyon hemen kesip yolluyoruz dediler narkoz falan verilmiyor yani