gzmarc Arkadaşlar siz bebeginizin ateşini nerden olcuyorsunuz çünkü benim bebegimin baş çevresinde ates yok ama karin bolgesinde ve göğsünde 37.5lerde atesi dün olduk aşı hala o şekilde devam ediyor sizde de bu durum oldu mu olsuysa ne zaman geçti
Nurtupu gzmarc koltukaltı ya da alından ölçüyorum ben. Aşı ateşi çok sürmüyor. En geç 2. Gün akşama geçiyor. 38 derecenin üzerine çıkmadığı sürece ilaç vermeyin diyor hemşireler. Ama ben ateşten korkarım 37,5 gördüğüm anda calpol veririm.
Selinozgen9 gzmarc dün bende aşı yaptırdım 39a çıktı gece ateşi temassız ateş ölçer almıştım ama doğru ölçmüyor koltuk altı ateş ölçeri kullanıyorum aşı ateşinde 72 saate kadar sürer, sürebilir
gzmarc Nurtupu alindan olcuyorum 36.8 çıkıyor ama karin bolgesinden olctugumde ise temassizla 38 dereceyi gosteriyor anlayamadim
Selinozgen9 gzmarc aşı oldugu için banyoya sokmuyorum onun yerine eklem yerleri ve anlına soğuk su kompleksi yapıyorum ateş 39u bulunca ateş düşürücü veriyorum ateşe de alışmalı vucudu sonuçta aşılar da bir nevi virüs çok doğal endişe etmeyin 😊
Selinozgen9 gzmarc ya herşey olabilir bak hayat bu sakinlik çok önemli havale de geçirebilir çocuk titrerken mesela havale anında kucağa. Alıp sarsmamak lazım o titreme durana kadar çocuga dokunmamak lazım sakin kalırsak bilinçli davranırız,.. Sizlere de çok geçmiş olsun 🙏
Qwerty Karnı giyinik olduğu için daha sıcak olması normal, ılık bir bezle koltuk altını silin kurulayın sonra ölçün, 38in üzerine çıkmadığı sürece ateş düşürücü vermeyin. Geçmiş olsun☺️