Emineec ceti bence ılk çocuk tuvaletını kendi halleder durumda olmalı ayrıca yemegını kendi yıyor uyku konusu da halledılmıs olmalı şahsen ben ıkıncı çocuk ıcın bu şekilde düşünüyorum
berece Bizimkinde 3.5 yaş var. Çocuğumun psikolojisi bozuldu çok kıskanıyor. Asla kardeşine zarar vermiyor çok seviyor ama bir yerde bir yanlış var.. güzel huylu kızım tam bir deliye döndü. Bazen hayatı zehir ediyor. Bence 4-5 yaş olmalı
ademdilek1112 berece ayyy tam da benim oğlumu anlattınız 3.5 yas var bizimkide aralarında aynı valla tek benim çocuğum böyle derken sizin yorumunuzu gördüm resmen deli misin diyorum çocuğa ya hiç başına buyruk oldu bizimki elde değil sinir krizleri oluyor
Candy_88 ceti benim kızlarımın arasında 4buçuk yaş var.. Bence ilk çocuğa bağlı bir durum en az 4yaş diyorum..
ceti Uzmanlar ya 2 3 yaş yada abla abilik kavramını öğrenebilecek yani 7 8 yaş aralığını öneriyor ama herkes farklı düşünüyor tabi
Birdunyameselesi ceti aralarında tam 48 ay yani 4 yaş var. Bence daha erken olmamalı gerçekten zorlayıcı olabilir. Kızım tuvalet uyku yemek konuşma okul gibi bir çok ihtiyacıni karşılayabildigi halde ilgiye çok muhtaç.. ben iyiki 4 yaş ayarlamışım diyorum