Anonim41 Merhabalar, uyku eğitimi almış annelerimiz ben de bebeğime uyku eğitimine başlıyorum. Kendisi tam 6 aylık. Dün uyudu ancak bugün uyumadı 3 saattir uyanık. Bu durumda yataktan almalı mıyım ? Uyumazsa ne yapmalıyım bilmiyorum
Nurrrrrr233 Bende bir haftadır veriyorum başarılı gidiyor şu anlık kızım batyaniyeyi burnuna götürüp uyuduğu için biraz daha rahat oldu benim için açıkçası onu verdiğim zaman oyalana oyalana uyuyor uyumak istemediği zaman ben zorlanıyorum alıyorum sonra yatirinca uyuyor zaten kendi kendisine
Anonim41 feyzas hayır oynuyordu. Uyumayinca alıp dışarı çıktım işimi halledip geldim. Tekrar yatağa koydum poposuna iki vurdum uyudu şimdi😁
feyzas Anonim41 anladım benimki hic anlamadıgım sekilde mememde uyumaya alıstı bes aylık. Sallamayı bile reddediyor. Sürekli uyanıyor gece sanırım dişi kaşınıyor ne yapacağımı bilmez durumdayım
Mom_dery Ben uyku eğitimi almadım ama desteksiz uyusun diye yanına uzanarak uyutuyodum 4 aylıktan beri. Sonra algıları açılınca gündüzleri öyle uyumamaya başladı gündüz sallayıp gece yanına uzanarak uyutuyorum uzun zamandır. 15 aylık şuan gece de gündüz de çok zor uykuya dalıyor Allah ne verdiyse deniyorum🥹
Hilalkurtcu Mom_dery benim de 7 aylık su 3 4 gündür gece 12 den önce uyuyamıyorum 10 da götürüyorum iki saat bacaklarım kopuyor Dün alsam koydum yatağa kendi kendine oynadı oynadı artık yorgun düşünce verdim memeyi uyudu ama tabi saat 12 buçuk olmuştu Artık nasıl yorulduysa 11 de uyandı 😂😂😂
Anonim41 Hilalkurtcu Sabah 8 de uyanmıştı 11:30 da dayanamadı yatağa koyup emzik ve uyku arkadaşı verdim. Popoya 2 patpat yaptım baktım uyudu🙈