1cocuksevdasi Süt artıriyor mu gerçekten faydası var mı azaldı sanki sütüm ve iki meme emmesine rağmen uyumak için illa azıcık da olsa biberon istiyor öyle uyuyor yoksa uyumuyor asla
Aydanur24 1cocuksevdasi onlarca şey denedim en hızlı etki gösteren o oydu tavsiye ederim içiyorsun 15 dkya sut oluyor
yokolmaz 1cocuksevdasi ben kullndim ,ayriyetten kuru incir ,kuru tut kaynattik onuda tükettim işe yaradı bnde ,sizdede inşaallah faydası olur
1cocuksevdasi Bal38 çok sağolun bugün almayı düşünüyorum ilerde azaltma yapmaz değil mi 1 haftalık daha bebeğim
1cocuksevdasi Aydanur24 yaaaaa alıcam nasıl kullanılıyor peki birde ilerde azalma yaptırır mi daha bebeğim 1 haftalık
Aydanur24 1cocuksevdasi benim zaten azdı ona rağmen arttirmisti bence en etkili damla o. Bir bardak suryun içine 10 damla damlatip içiyorsun yazıyor üzerinde günde kaç kez içeceğin. Etkisi göreceğine eminim bol süt olsun ins
Bal38 1cocuksevdasi yok kız azaltmaz daha bebegin 1 haftalikmıs süt kanalların oldukca aktif daha cok artar oglum 16 ay 21 günlük pek kalmadi sutum diye kullanıyorum günlük bestlak damla kuru yemiş incir bunları düzenli kullanıyorum gayette güzel artıyor