zeynepzeze Merhaba doğum sonrası kilomu vermek istiyorum ama, diyetisyene gidip memnun olan var mı? Katı bir diyet vermezler zaten emzirdiğim için. Ama sanırım ekmeği, şekeri kesmem gerekiyor 😔
KuzeyiinAnnesii zeynepzeze ben emzirmiyorum ama 4 hafta oldu kaçamaklarla 4kg verdim ve yağdan arkadaşlarımda farketti hemen devam ediyorum inşAllah dahada veririm daha önce neden gitmedim diyorum saçma sapan çayla haplar içtim verdiğim hızlıyı kiloyu 2 kat olarak hep geri kaldım kendim ettim kendim buldum şimdi yavaş ama veriyorum olsun emziriyorsanız ona göre diyet listesi oluşturuluyor ben gitmenizi tavsiye ederim 🌸
DuyguSentrk zeynepzeze ben emzirmiyorum ama diyetisyene başlayalı bugün 1 hafta oldu 2 kilo verdim valla boğazı tutmadığın sürece zayıflamak çok zor🤭
biryavuzkusu zeynepzeze ben emzirirken gittim diyetisyene ama 6. Ayda başladım ek gıdaya geçince diyetisyen 6 ay bekle demişti
Deletedmom387 zeynepzeze zayıflamak istiyorum ama boğazımı tutamıyorum 🙇🏻♀️ Görümcem kilo almamak için hamileyken yemedi bebeği beslenemedi minicik doğdu doğurduktan sonra kilo alcam diye yemedi emzirmedi bebek 6 aylık 6 kilo ben gördüm korktum hayvan gibi yedim 3.500 doğurdum 2 aylık 6 buçuk kilo süt fazla olduğu için saat başı emziriyorum emzirdikçe acıkıyorum yedikçe süt çoğalıyo boğazıma dur diyemiyorum kilolu bebek sevdama 85 kilo oldum 19 yaşımda 🙈 sanırım hep şüşko kalcam boğazım büyüdü 😂😂
MertVeAnnesi Ben gidiyorum bakalim bu hafta ne diyecek Cok kati diyet yok guzel bir Liste oldu bol rezeneli maltli 😂
MayneymisAltintop Bende gidiyorum. 4-5 kg verdim ama yağdan gittiği için daha fazla görünüyor. Çok katı vermiyor daha çok sağlıklı beslenme gibi düşünebilirsiniz dedi. İşte hurma yulaf vs ekleyerek sütümü koruyoruz. Ki kızım 11 aylık ona rağmen dikkat ediyoruz sütün kalitesine
zeynepzeze MayneymisAltintop Evet sütün kalitesine belki biz bile o kadar dikkat edemiyoruzdur. Diyetisyenler daha sağlıklı bir liste oluşturur en azından. Peki uygularken açlık hissediyor musunuz
zeynepzeze DuyguSentrk Çok iyi başlamışsınız. Ben sütün kalitesini bozmamak için girmek istiyorum zaten
MayneymisAltintop zeynepzeze yok hayır hissetmiyorum. Zaten onu sürekli soruyor . Açlık hissedersem alternatif oluşturuyor hemen ama şu ana kadar hiç ihtiyaç duymadım
zeynepzeze Deletedmom387 Midenizi büyüttük, ama dur dememiz lazım yoksa çok zor işimiz. Bende 80 kiloyum gıcık oluyorum büyük beden kıyafetlere bakmaya bir şey beğeniyorsun olmuyor 😢
Glycn Hayatta agzima tatli sürmeyen ben tahin helvasiz duramiyorum asiri tatli krizlerim oluyor benimde bi 10kg vermem gerek aslinda ama sutum zaten az iyice azalirsa diye korkuma diyetisyene gidemiyorum sutum daha onemli su an ☹️ Sutu azalmadan diyetle kilo verebilen var midir acaba?
zeynepzeze Glycn Bende sütümün etkilenmesini istemem tabi zayıflamak için de olsa.. Ama en azından şu ekmek, pilav, makarna, tatlı ve meyvelere bir kısıtlama getirmemiz gerek 🤷♀️
Deletedmom200 zeynepzeze bende gidiyorum ilk 3 haftada 2.700 gram yagdan kilo verdim simdi sali gunu gidicem bakalim ne olmus bayada güzel listem doyarak kilo veriyorum ☺️
zeynepzeze Deletedmom200 Çok güzel maşaALLAH. Bebeğiniz kaç aylık acaba? Sanırım 6. aya kadar beklesem iyi olacak
Deletedmom200 [silindi] diyetisyen ölçüm yapıor ya orda yagdan. Kastan verdigim belli oluyor evdeki tartida mesela kilo vermemis gozukuyordum oda 900 gram odem varmis 400 gramda kas almisim hepsi cikiyor