Ebru1667 Merhaba arkadaşlar.Bebeğim 3 aylık, ayakta sallamaya başlayabilir miyim acaba? yeni anneyim bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim.
ruveydaensar Ebru1667 şu an nasıl uyuyo bilmiyorum ama sallamaya alistirmasaniz sizin için daha rahat olur . Hiç uyumuyorsa başka türlü bilemem ama bı şekilde uyuyuyorsa sallamak zor oluyor alışkanlığa dönünce
Maka_Paka Ebru1667 Benim bebeğimde 3 ay 5 günlük. Kucağımda uyutuyorum. Daldığı zaman beşiğe ya da pusete koyuyorum. Emziği sadece uyuyacağı zaman veriyorum böylelikle emzik verdiğim gibi uyku moduna geçiyor. Bende kucağımda tam dalmadan beşiğinde uyumaya alıştıracağım bakalım hayırlısı 😅
Tgcmrt35 Ebru1667 bence başlama oğlum kolikti sabahlara kadar sallardık 1 yaşında sallanmayı bıraktı 4 aylık kızım var hiç bi şekilde sallamıyorum emzirdikten sonra yanıma yatırıp karnına veya göğsüne pat pat yapıp uyutuyorum sallamanı önermem
1_erkekannesi Normalde nasıl uyutuyorsunuz. Bence hiç ayağa alıştırmayın . Ben iki ay koltuğa bağlı kaldım bıraktığım an uyanıyor du 😕
Dilararden Merhaba ayakta sallamanın bebeği uyutmak yerine sersemletip bayıltma evresine geçiriyor. Bunu yavaş yavaş bırakmanızı tavsiye ederim 🙏🏻