melisskooo 1 aylık bebeğim rsv pozitif teşhisi aldı ve şu an hastanede yatıyoruz. Tıkanacağı için emzirmeme izin verilmiyor çok bir süreç yaşamaya başladık
Yarim_Kilo_Kiyma melisskooo Geçmiş olsun. Bizde 8 gün yattık ve 3 gün önce taburcu olduk çok şükür. Allahın izniyle iyileşiyorlar. Hastane süreçi insanı yoruyor sadece. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismiyle inşallah
Oglusum5357 Çok geçmiş olsun çok yaygın malesef 5 aylık oğlum 10 gün önce bzde olduk yeni yeni toparlıyoruz
Oglusum5357 melisskooo yok yatış yapılacaktı ama biz kendımız sağlıkçı olduğumuz için yapılacakları evde yaparız dedık tedavıyı aldık evde uyguladık
Oglusum5357 Öksürük ve hırıltyla başladı küçük küçük sonra bir gece de kötüleşti tıkanıklık burun akıntısı
Maviim Oglusum5357 Bizde de bu belirtiler vardı 16 aylık doktor grip dedi antibiyotik başlattı bide burun spreyi falan filan bide hava verdik iyileşti hiç rsv falan adı geçmedi. Acaba ondan mıydı bizimkide🤔
efelinamoms Helincik boğmaca tarzinda oksuruk var ise mutlaka hastaneye gidilmeli sonrasında yüksek ateş vs oluyor su gibi akan burun tıkanıklılığı daha dün çıktık hastaneden bebisim 42 günlüktü 1 hafta kaldık
-Gizemli Helincik salgın var çok kötü dikkat edin benim oğlum şuan 11 aylık sizin bebek kadarken enfeksiyon kapmıştı 7 gün yoğun bakımda yattı
Helincik efelinamoms Günde 1-2 kez boğaza süt kaçmış gibi öksürük oluyor ama burnu hep tıkanık. Aspire ediyoruz. Bir de hırıltılı nefes alıyor hep. :( Korktum ya şimdi.
Maviim -Gizemli Bizde de bu belirtiler vardı 16 aylık doktor grip dedi antibiyotik başlattı bide burun spreyi falan filan bide hava verdik iyileşti hiç rsv falan adı geçmedi. Acaba ondan mıydı bizimkide🤔
Oglusum5357 Maviim yok grıbın daha ağır bir tablosu tabı kı her bu belırtı rsv degıl çocuk bulduğunuz tıkalı oluyor
efelinamoms Helincik bizimde emerken aglama vardi oksurukten dolayi emmek istemiyordu siz sabah bi goturun hastaneye iciniz rahat eder en azindan
Julidenizz Helincik odasında mutlaka buhar makinası calıstırın buhar makınası bebekleri cok rahatlatıyor kış aylarında oda sıcaklıgından ortam nemsiz oldugu için burunları tıkanıyor sürekli ama ben buhar makinasını calıstırıyorum cok rahatlıyor
Cekiyorum_Gulumse Oglusum5357 oglum 4.5 aylık burun tıkanıklığı balgamli öksürük var. Ciğer filmi temiz çıktı. Rsv de ağzı kapalı uyuyabilir mi ? Sürekli doktor kontrolünde. Antibiyotik başlandı dün ama çok korkuyorum bu rsv den yaa