busraaaaeervaaa Hanımlar iyi günler, Bebeğim şuan 3 ay 22 günlük normalde süt sağdığım zaman tek memeden 120 ml rahat gelirken şimdi iki göğsümden toplam o kadar geliyor bir kaç gündür . Başına böyle bişi gelen var mı? Geçici mi bu durum .
Merveee- busraaaaeervaaa sağılan sütle bebeğin emdiği asla aynı miktar olmazmış zaten eğer bebeğiniz doyuyorsa sağdığınız çıkan sütün miktarırının hiç bir önemi yok boş yere üzülmayın asıl o zaman sütünüz azalır
acemiann busraaaaeervaaa ben de mama veriyorum 2 göğsümden 25 falan amca çıkıyor çok üzülüyorum 3 ay 26 günlük 😟
birbebekbiranne_ Serap-asel benim ıkı memeden o kadar çıkıyor ve hep boyleydı değişmedi sağdıktan sonra emzırıyorum ben sağacağım zamanlar çünkü ne kadar sagaraam sağayım sonrasında emdiginde ya da sıktığımda süt geliyor makina bi yerden sonra sağmıyor çıkmıyor yanı sütüm makinada keşke daha çok sütüm çıksa stoklasam aslında sağarken bakmamak lazımmış siz nelere dikkat ediyorsunuz sağarken
Serap-asel birbebekbiranne_ sağlıyorum ben sadece emzırıyorum sağacak kadar yoğun yok benim onumuzdekı ay işe başlayacağım günde bir defa mama verecegım mecburen
busraaaaeervaaa Merveee- doğru diyorsun doyuyor karnı bence huzursuz değil çünkü ama işte öncesine göre azalınca korktum bende
busraaaaeervaaa Aras_mommy emziriyorum sadece Stok yapmak için sağıyorum çünkü bir ay sonra işe başlıcam
birbebekbiranne_ Serap-asel bende 3 ay sonra başlayacağım sımdıden günlük 120ml kadar sağıp sağıp koyuyorum poşete buzluga ek gıda donemıne denk gelecek yine de mama ile desteklemek gerek mi acaba ilk anneliğim 8.ayında ise başlamış olacağım
Serap-asel birbebekbiranne_ yanı zaten kndı sütünüzü versekızde bebek doymaz mecburen ek gıdaya gecıceksınız 8aylıkta bayağı büyümüş olur bence mamaya gerek yok ek gıda ve anne sütü yeterli
Merveee- busraaaaeervaaa anne sütü bebeğin gelişimine göre içeriği değişirmiş miktarı değişirmiş şahsen ben onu asla takip edemiceğimizi düşünüyorum çok değişken bir durum çünkü en ufak şeylerden etkilenen birşey bu
Hemsire213116 busraaaaeervaaa ben 30 ml in üstünü görmedim hiç göğsümde iri bıraktım sagmayi çünkü gazlı bı bek zaten memeden ayrilmiyordu şimdi beş aylık olucaz çok şükür kg su boyu yerinde sayılara çok takılmayın ben bazı konularda işim gereği takıldım çok pişmanım akışına bırakmak lazım bazı şeyleri