Amineduru23 Kızlar merhaba bebeğim 58 günlük akşam saatlerinden itibaren sürekli sıçramaya başladı 20 saniyede bir sıçrıyor ve uyuyamıyor gözleri açılmıyor ama sıçrama uyutmuyor karşılaşan var mı öneriniz nedir?
prenses_prens Amineduru23 korkmuş olabilir. Bilmem bilir misin korkuluk çekilmesini korkuluğunu çektir. Benim çocuklarım öyle olduğunda görümceme söylerim hemen gelir okur falan çeker korkuluğunu
Amineduru23 semaa94 evet yaptım ona rağmen uyanıyor tuhaf bi şekilde 20 saniyede bir sıçrıyor gözleri açılmıyor uykudan ama sıçrama uyutmadı
semaa94 Amineduru23 kundak yapıp biraz kucağınızda uyutun kokunuzu alsın isterseniz . Bebeklerde sıçarama hep oluyor bende sürekli yarım kundak yapıyorum engelliyor sıçramayı yoksa hep uyanıyor
altinayicikinannesi semaa94 ben de yapıyorum sıçramasın diye ama 3 aylık oldu. Siz ne zamandır yapıyosunuz. Bırakmaya korkuyorum zaten az uyuyor
semaa94 altinayicikinannesi 3 ay 4 günlük halen yapıyorum doğduğundan beri çünkü uyuyunca mutlaka sıçrıyor yada kendi el hareketleriyle kendini uyandırıyor
prenses_prens Amineduru23 görümcem yaparken gördüm okuyor iki eliyle boynunun yanındaki damarları elliyor bide kasıktaki damarları çekiyor gibi bişey yapıyor iyi geliyordu benim çocuklarıma