Habibe93 Kizlar graco mirage baston araba 1 gün kullandım ürünün kutusunu attığım için iade veremedim. Tam yatar pozisyonu var. 2 yıl garantilidir. 15 kg taşıma kapasite var İstanbul tuzlada yaşıyorum. Fotoğraf eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim🙄
2prensannes Habibe93 fiyat nedir ve Bi şekilde resim atma şansın varmi kesin alabilirim . Şuan tam da ihtiyacım olan bizimki kırıldı
Gizmokzilla Habibe93 Fotoğraf yüklemek için https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. 🌸💜
Habibe93 bbshome 2000 tl kullanamıyorum çocuğum içinde durmuyor denemek için 1 gun kullandım sürekli ağladı eski arabasını istedi şuan eskiyle devam ediyoruz yeni duruyor
Habibe93 MinikPandam_ 2000 tl hic bir sorunu yok actigim gibi duruyor kullanamıyorum çocuğum içinde durmuyor eski arabasıyla devam ediyoruz
Habibe93 Araba bu arkadaşlar cizigi bile yok acildigi gibi duruyor firma kutusuz olduğu için iade kabul etmedi o yüzden satiyorum
[silindi] Habibe93 bir de hangi şehirden göndereceksiniz alımı nasıl yapacağım herhangi bir uygulama üzerinden mi
[silindi] Habibe93 cevap vereceğiniz zaman ilk bana yazarsanız çok sevinirim suanlik ben resim atabilirsiniz kesin alacağım