Arensmom_ sleepnessnami of evet inşallah buradaki bi annemiz iletişim halindeydi. O yazacak bize onu bekliyorum
AkrepssR Kıymetli annelerimiz endişelenmeyin çok yakın zamanda buradan sizlere yeni yerini iletmiş olacağım 🙏🏻 şuan dinlenme ve yeni bir planlama aşamasında.. Telefon numarası yada sosyal medyadan hiç bir şekilde ulaşamazsınız malesef ☹️
elifgelen AkrepssR inşallah İstanbul’da olur da yine gidebiliriz 🥹 inanın elimiz kolumuz sanki bağlı yani lafın gelişi tabi ama çocuğu muayene edip akşama olacağı net olarak söyleyen her dediği çıkan yol gösteren bir doktor olduğu için yazıyorum bunu
AkrepssR İstanbulda 🙏🏻☺️☺️ Bende bir anneyim ve takipli doktor , helede anneye güven verin bir hekimse yaşanılan endişeyi çok iyi anlıyorum. O yüzden yazma gereği duydum
elifgelen AkrepssR çok teşekkürler 🙏kesinlikle öyle ve dinliyor böyle doktor bulmak çok zor gerçekten öyleyse inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere de 🙏☺️
Simmmgeee Orhan hoca kendi muayenehanesini açıyor Beylikdüzü’nde 1 hafta içinde başlayacak çalışmaya 🌸
AkrepssR Beylikdüzü medicana arkası ekinoksta olacak birkaç gün içinde iletişim bilgileride paylaşılacak 🙏🏻
AkrepssR Tamamlayıcı olanlarlar hiç karşılamaz zaten, çok nadir bazı poliçelerde muayene formu ve ödeme faturasıyla geri ödeme yapabilir
AkrepssR +90-212-483-28-28 Bu numaradan iletişime geçebilirsiniz yarın Hasta kabulünü ne zaman yapacak bilmiyorum henüz
BuzluLatte Arensmom_ @Arensmom_ @sleepnessnami @elifrsevincgelen Kızlar bugün açıldı muayenehane. Beylikdüzü ekinoksun oradaki rezidansta. 5. Kat ta yeri zaten giderseniz yonlendirirler. 0212 483 28 28 numarası. Kendi numarasini da paylaşıyor 🌸
sleepnessnami BuzluLatte merhaba, öncelikle çok teşekkür ediyorum size. Muayene ücreti hakkında bilginiz var mı acaba