melikekoselii22 Kızlar birinin evine gittiginizde evin duzenimi göze batar temizliği mi Benim görüşüm; ev düzeni ilk göze batar eğer çok araştırır kurcalarsam pislik görürüm yerdeki tozu eğilmez isem görmem bence bana göre düzen sonra temizlik
Elmsnghn melikekoselii22 benim de ilk gözüme batan şey temizlik olur mesela mutfak dağınıktir ama gozum o dağınıklığı degil de davlumbazı ocagin yanındaki yağı musluğun üstündeki lekeye takilir 🤣🤣🤣 birde banyoda tuvaletin sararmasina 🤢🤢🤢🤢 birde duşakabin 🤣🤣
elmaliturtam melikekoselii22 düzen gözüme batmaz ama bariz pis evde aşırı huzursuz olurum. Düzen belki çocukla zor olur Ya da çocuksuz bile olsa bazılarında aşırı eşyadan düzen oturtmak zor olur ama temizlik bir süpürge bir deterjana bakar o da herkesten vardır temizliğe özen gösterilmeli.
tubiiik_ melikekoselii22 birine gidince düzeni umursamam o an düzensizlik olur ama pislige dikkat ederim
Elmsnghn Elmsnghn ben evimde bu yerlere dikkat ettiğim icin mi bilmiyorum ilk dikkatimi oralar ceker. Mesela kendimde de kulağımda kepcelik var, burnuma da herkes hep güzel dediği icin insan da direk kulaga ve burna bakarim.🤣🤣