DenizKizi Kizim 18 günde 200 gr almis sadece 3 ay 18 gunliguz. On on iki gündür yeşil ishal problemimiz vardi ateş huzursuzluk falan yoktu. Keske daha erken getireydim az kilo almış ishal yüzünden sonuç ne cikacak bekliyorum rotaya da bakiliyo. Doktora kizimin oturmak istedigini söyledim kesinlikle hayır 6 aydan once oturtma dedi. 4. Ayda meyve suyu tadimlarina baska ufaktan dedi merak eden arkadaşlar vardi bende merakımı gidermiş oldum. Sadece tadim ev yoğurdu da olabilir dedi. Bingildagimiz ufakti zaten 3. Ayı doldurunca kapanması normalmiş biz iki hafta kalmadi 4 aylık olacaz hala bingildagimiz yeteri kadar açık.4 ila 10 ay icinde kapanması gerekiyomus. D vitamini kullanmanın bingildagin kapanmasını hızlandırdığı yanlış bi bilgiymis kesinlikle kullan dedi. Bu arada bebegim sadece anne sütü aliyo.
Ftm48 DenizKizi bizimde yeşil kakamiz var 2 haftadirda şiddetli kusmasi vardi kusma durdu ama kaka hala yesil ve 2 gundurde kan var kakasinda sut alerjisi olabilirmis yarin yine doktora gidip tahlil yaptircaz 😣
DenizKizi Ftm48 bizde kan ve kusma yoktu ateş yoktu mukusu yeşil kaka vardi sadece gunde 8 kere bez degisiyoduk. Cok sukur bakteri de çıkmadı rota virusude. Ama çok yapması yüzünden kilo alamamış yavrum.