rose123_ İyi geceler anneler ilk diş çıkarma döneminde damaklarina kalpol sürmek die bisey okudum yapan faydasını gören oldu mu acaba diş etlerine kalpol sürülürmu
Elfgrn rose123_ diş granül veya jelleri oluyor onlar kullanılıyor eğer ki çok ağrısı olursa Calpol icirebilirsiniz. Sürmenin pek faydası olacağını zannetmiyorum
tubikkk rose123_ öyle birşey hiç duymadim calpol içirilir canım jeller var onlardan alıp sürebilirsin ama içerik olarak hiçbirine güvenmediğim için karanfili baya bir döv toz haline getir zeytinyağı ile karıştırip buzdolabında bir gün beklet ve sabaha doğru jel kivami alıyor onu sürebilirsin..
rose123_ tubikkk bende araştırırken Bi yerde okumuştum ben de pek fayda edeceğini düşünmedim ama dediğiniz zeytin yağını yaptımistim onun biraz faydası var gibi
Dilararden Ateşi olmadan ve çok sancı hissetmediğiniz sürece calpol içirmeyin, sürmeyin de. Tetagil ya da osanit kullanabilirsiniz rahatlatıyor. Doktorların verdiği diş jelleri içerik olarak kötü. Ya da evde kendiniz karanfil kürü yapabilirsiniz.
tubikkk rose123_ ben şuan diş sürecindeyim yapabildigim tek şey arada calpol veriyorum başka hiçbir etken surmedim damaklarina ebe arkadaşım var erken yaşta dişleri maf ediyor demişti o jeller arada eline ekmek elma dilimi dişini kaşıyabilecek şeyler veriyorum sadece