Betlmalcok Bebeğim 6ay 11 günlük. Her akşam en geç sekiz buçuk da gece uykusuna yatardı. Bugün şu saat oldu hala uyumadi. Saatlerdir sallıyorum. Yardım edin.
designermoms Betlmalcok diş ağrısı olabilir mi bugün bizim de çok zor geçti uykuya tetagil verdim hemen rahatladı daldı
beyzacmvrc Betlmalcok 6 ay 11 günlük. ,2 aydır böyleyiz biz neredeyse. Ve 12-1 de uyuyor gece bazen daha geç Sabah da 11 e kadar uyuyor bu süre zarfında 500 kere uyanıyor tabi tükenmiş durumdayım 🙄 gündüz de kısa kısa uyuyor artık
Betlmalcok birminnakannesi06 çok aşırı düzensiz iki saatte bir yarım saat ya uyuyor ya uyumuyor iki gündür.
CeydaST Betlmalcok bizimki her gün aynı 6 aylık oldu 1 1.5 aydır gece zor uyuyor yatağına koyunca uyanıyor artık zombi ye döndük
Rabiasrksz Betlmalcok benim bebeğimde öyle 5 Ay 5 günlük dün 4 de uyudu gece hamağa koyunca çıldırıyo dün oturdum onla ağladım
Betlmalcok tekbasimabakiyorum asla uyumak istemiyor. Bir de dışarıya çıkmak istiyor. Soğuk olduğundan eskisi gibi sürekli cikartmiyorum. Cikartmadigim günler uyumuyor gündüz uykusunu
Betlmalcok Gece uykusuna yatmakta en azından bugüne kadar sorun yaşamıyorduk. Düzen bozulunca strese girdim. Ben de bir tek o uyuyunca dinlenebiliyorum