selins1313 Hanımlar, 3 yaşında olan çocuklarınız günde tek uyku mu yapıyor yoksa uyumuyor mu ? Oğlum şubatta 3 yaşına girecek öğlenleri illa uyumak istiyor öğle uykusunu ne zaman bıraktırırım ?
Oburiks selins1313 Gece uykusunu etkilemiyorsa bırakmasın, koca koca insanların bile öğlen uykusuna ihtiyacı var inanın.
BengeldimNabersiniz selins1313 benimkide aksine uyutamiyorum savaş çıkıyor 😂 daha ne uyuyorsa devamke Akşam kaçta yatiyor öğlen maç saat uyuyor
ugurbocegmm selins1313 3 yaşına cuma giriyor, tam tersi uykuyu istemese de ikna edip yatırıyorum uyuyor en fazla 1 saat zaten
lceLady selins1313 Benım oglan az kaldı 3 girecek. Şöyle yapıyorum ben 1-2 ay onceye kadar sabah 7-8 gibi kaldırırdım 11-12 giib öğlen uyurdu ve 3-4 saat uyuyor e haliyle aksam bu sefer 11’den asagı yatmıyordu. Öğlen uykusunu kıssam bu sefer gün içinde çok ters oluyor. Bende sabahları 9 gibi kaldırıyorum öğlen uykusunu kaldırdım aksam 4-5 gibi oturdugunyerde uyuya kalıyor 15 dk ama fazla değil izin veriyorum uyumasına. Aksam 9,5 dedimi uyur. Ama bu duzenım kış için geçerli tüm gün evde yorulmuyor yaz olmus olsa sanırım yorgunluk olur hareket olur oglen uykusu olur dıye düşünüyorum yinede bilemiyorum. Cocugunu uykuyu seviyorda olabilir ihtiyaç duyuyorsa uyku saati sizi cok etkilemiyorsa izin verin uyusun
Ayaz13 selins1313 şubatta oğlumda 3 yaşına girecek 2 yaştan sonra hiç uyumadı uyku sevmiyor ama öğlenden sonrası çok huzursuz oluyor akşam erken uyuyorsa ve gece uykusu deliksizse hiç zorlamayın uyusun 😊
Birceninannesi selins1313 3 yaşında kızım gündüz uyumak istemedği için zorlamıyorum. Sabah erken kaldırıyodum, gündüz uyumadığı için artık kaldırmıyorum. Sabah 9 gbi kalkıyor gündüz uyumuyor akşam da 8buçukta uyumuş oluyor.
caniminikizleri selins1313 öğle uykusunu neden bıraktırmak istiyorsunuz ki benim ikizlerimde 3 yaşında ve daha hala uyuruz nihayetinde bizim bile uykumuz geliyor ki onların uyuması da bence normal kızım bile 8 yaşında olduğu halde okuldan gelir gelmez uyuyor okula gtmeden öncede öyleydi
livanurvealpinannesi61 selins1313 uyumak istiyorsa belli yaşı yok bırakın uyusun benim kızım 2 yaşına girince gündüz uykusunu bıraktı. Oğlum 34 aylık gündüz asla uyumak istemiyor Bayadır