Kld Arkadaslar kızım 37.5 derece atesi var. Atlet, külotlu corap ustune pazen pijama takımı giydirdim. Üstüne battaniye örttüm. Ama muhtemelen acacaktır üstünü gece. Ortam ısısı en dusuk 20 dereceyi goruyor gece. Sizce uygun mu?
ElifDefne3535 Kld sanki külotlu çorap fazla gibi çok kalın bir battaniyefe örtmeyin bence ki daha da yükselmesin ateşi çorapsız yatırın bence
Gizmokzilla Kld 37.5 normal vücut ısısı. 37.8den sonrası hafif ateş, 37.5den sonrası yüksek ateş olarak geçiyor
1gunes Kld cok kalin giyinirmişsiniz üzerini acin nemli bez koyun alnina ve koltuk altina atesi daha,fazla yukselir bu sekilde bebegi sicak hasta eder soguk değil ki hafif atesli o sekklde atesi daha fazla yukselie
Bebegimm1 Kld kulotlu çorap giyilmez ki sıkar uyurken sıkan şeyler giydirmeyin alt üst iç çamaşırı normal kıyafet giydirin gece takıp edersinz çıkma ihtimaline karşı sabaha karşı düşersede üstünü bir tık kalın giydirirsinz üstünü açıyormuş
Kld ElifDefne3535 cok hafif ates olunca bu sefer usutsun istemedim, bi de hareketlş yattıgından nasolsa acar üstünü diye. Bizim merkezi sistem sabaha karsı kapatıyorlar kaloriferleri :(
ElifDefne3535 Kld kaç aylık bebeğiniz hiç birşey olmaz benim kızım Aralık doğumlu 2 aylıkken çorapla yatırmayı bıraktım ki çok fazla üstünü açıyor ona rağmen maşallah diyim zaten hafifte olsa ateşi çok kalın üstü ateşi yükselebilir
Kld Bebegimm1 patikli tulum giydirmedigimizden, coraplarını da cıkarabilir diye usutsun istemiyoruz. Alıskanlık oldu külotlu corap. Ama haklısınız rahatsız ediyordur.
BengeldimNabersiniz Kld bir farkı yok üstünü biraz hafifletmeniz yeterli kimisi demiş çocuğu soy ıslak bez koy bilmem ne
Dilararden Önemli bir ateş değil ama külotlu çorap normal çorap vs giydirmeyin uyurken hatta mümkünse evinizin ısısı iyiyse gün içinde de yürüme ve keşfetme açısından çıplak ayak daha iyi