demetesilaa Merhba iyi aksamlar kizlar 6 gun önce kanda gebeligime baktirdim 103 tü utrsyonda cikmadi bugin gine gittim 1973 tü ama kesem yok gozukmuyor bu ne demek oluyor bana yardimci olurmsunuz allah rizasu icinnn kizlar
ucmelekannsi demetesilaa kimyasal gebelik olabilir belki bilemedim size de yanlış bişey demek istemem kimyasal gebelik testte çıkıyor kanda da çıkıyor ultrason da görünmüyor bı iki gün sonra tekrar kan verin beta değeriniz düşecek mi
tunamert demetesilaa 1 hafta içinde tekrar gidin kontrole bendede devlet hastanesi kese oluşmamış demişti özele gittim kese oluşmuş ama bebek olşmamış demiçti
Vera094 demetesilaa adetiniz kaç gün geçti ? Kese 2000den sonra görülüyor diye biliyorum şuan erken olablr
demetesilaa @gencmom_ ne olur bisey diyin kafayi yiycem cikmiyo utrsyonda ama degerim cok fazla niye cikmiyor
gencmom_ demetesilaa canım beta göre gözükmez zaten benim de 1 küsürdü kese yoktu 4 5 gün sonra ufak bi lekelenme geçirdim doktor kese oluşmuş dedi alttan muane de etmedi beni bende gittiğimde gözükmemişti içini ferah tut yiyebiliyorsan avokado ye
muno112 Vajinal ultrasonda görünür çok küçükse sen yine de kan ver 2 gün arayla yukseliyorsa ve son adet tarihinin üstünden 6 7 hafta geçince git kadın dogumcuya
demetesilaa @-_Esra_- cnm doktor bakti yok dedi kam istedi simdi sonucuma baktim baya yuksek bi sonuc