Prenses21 Arkadaslar dun burnumu deldirdim deldirmis olanlar bilir diye buraya sormak istedim ilk deldirildinizde biliyosunuz ki kupe gbi takiyolr yani bnde oyle bilmiyorum bunu nezmn dgistirebilirm
nursnmz Prenses21 tamamen iyileşince anca o da uzun süre istiyor o zaman bile değişince tekrar yara olup şişiyor öyle kalıyor iz yani bazılarında öyle bol bol bakım yap
UcuBulunamayanBant Prenses21 en az 1hafta yanlis hatirlamiyorsam benim 10sene falan oldu deldireli ama ben o taktiklari seyle gezmem deyip eve gider gitmez onu cikarip kendi aldigimi takmıştım 🤭
Mirabia Prenses21 benimde çok uzun yıllar oldu heveslenip deldirmiştim bir ay sonra farklı farklı hızmalar alıp değişik değişik taktım hevesim geçincede çıkarıp attım hala delikmi merak ediyorum kapanmıştır gerçi
Laden Prenses21 ilk deldirdiğimde diğer gün çıkarmıştım ve tabiki kapanmıştı. İkinci deldirdiğimde tecrübeliydi o yüzden bir ay kadar çıkarmadım. Onların taktıkları kalın uçlu olduğu için bence ne kadar durursa kardır. Bir de dikkat edin hemen yara oluyor ilk delindiğinde
biyiksiz_yorumcu Prenses21 3 ncü günde değiştirdim çünkü onların ucu kalın oluyo sonra normal hızma kaymasın diye